restfulblanket_logo_gennemsigtig

Tyngdedyner fra RestfulBlanket

Vores økologiske og bæredygtige tyngdedyner er fremstillet af 100% naturfyld og syet i 100% bomuld. De er varmebehandlede og allergivenlige. Vi producerer efter kundens behov for længde, kropsvarme, lydfølsomhed og vægt. Og selvfølgelig har vi omtanke for miljøet og vi bruger derfor ingen plastik i vores produkter. Dynerne har en lav massefylde – den skal være nem at bruge – både i hjemmet og på ferie. Tyngdedyner er et almindeligt anerkendt hjælpemiddel hvis du fx har: Motorisk uro, ADHD, Søvnbesvær, Autisme, Uro, Angst, Stress, Koncentrationsproblemer, Sorg og/eller Kroniske smerter.

Mange uden diagnoser, har i de senere år også fået øjnene op for, at tyngdedyner kan give en roligere og mere stabil nattesøvn, specielt i stressede og/eller urolige perioder. Tyngdedyner kan både bruges om natten, men er også velegnet til at skabe ro om dagen, hvis der er brug for et timeout.

Vi tilbyder altid 14 dages fuld returret. Kan du ikke bruge dynen sender du den bare retur med dine kontooplysninger, så får du pengene retur. Du betaler selv for fragt retur. Snak med os, hvis du har brug for mere tid.

Kontakt os for en snak om dit eller dine pårørendes behov.

Med fredfyldt hilsen
Irene & Zafir

Kernekollektionen

Rapsfrø:
Rapsfrø er vores fyld i kernekollektionen. Raps er lydløse og lugtfri, hvilket er en stor fordel for dem, som er følsomme overfor lyd og lugt. De har en fantastisk putteevne og kan vaskes og tørres i tørretumbler. De er absolut noget af det lækreste vi har. Dynen kan bestilles lige her.

"Nej tak" til plastik

Vi bruger ingen plastik i vores produkter – alt er produceret 100% økologisk og bæredygtigt. Det betyder meget for os at passe på miljøet, bruge og genbruge ressourcerne bedst muligt.