restfulblanket_logo_gennemsigtig

Tyngdedyner fra RestfulBlanket

Vores økologiske og bæredygtige tyngdedyner er fremstillet af 100% naturfyld og syet i 100% bomuld. De er varmebehandlede og allergivenlige. Vi producerer efter kundens behov for længde, kropsvarme, lydfølsomhed og vægt. Og selvfølgelig har vi omtanke for miljøet og vi bruger derfor ingen plastik i vores produkter. Dynerne har en lav massefylde – den skal være nem at bruge – både i hjemmet og på ferie. Tyngdedyner er et almindeligt anerkendt hjælpemiddel hvis du fx har: Motorisk uro, ADHD, Søvnbesvær, Autisme, Uro, Angst, Stress, Koncentrationsproblemer, Sorg og/eller Kroniske smerter.

Mange uden diagnoser, har i de senere år også fået øjnene op for, at tyngdedyner kan give en roligere og mere stabil nattesøvn, specielt i stressede og/eller urolige perioder. Tyngdedyner kan både bruges om natten, men er også velegnet til at skabe ro om dagen, hvis der er brug for et timeout.

Vi tilbyder altid 14 dages fuld returret. Kan du ikke bruge dynen sender du den bare retur med dine kontooplysninger, så får du pengene retur. Du betaler selv for fragt retur. Snak med os, hvis du har brug for mere tid.

Kontakt os for en snak om dit eller dine pårørendes behov.

Med fredfyldt hilsen
Irene & Zafir

Kernekollektionen

Rapsfrø:
Rapsfrø er vores nyeste bud på fyld i kernekollektionen. Raps er lydløse og lugtfri, hvilket er en stor fordel for dem, som er følsomme overfor lyd og lugt. De har en fantastisk putteevne og kan vaskes og tørres i tørretumbler. De er absolut noget af det lækreste vi har. Dynen kan bestilles lige her.

"Nej tak" til plastik

Vi bruger ingen plastik i vores produkter – alt er produceret 100% økologisk og bæredygtigt. Det betyder meget for os at passe på miljøet, bruge og genbruge ressourcerne bedst muligt.

Prøvedyner

Du kan afprøve en dyne og opleve hvordan det lyder når kirsebærstenene slår mod hinanden, eller mærke hvordan tyngden føles på en prøve. Hver prøve måler ca. 60 x 60 cm. Så det er ikke en hel dyne, men kun en føleprøve. Vi håber du vil kigge forbi og afprøve en dyne.

Vi har dyneprøver liggende rundt omkring i landet, som du kan mærke og lytte på. Du kan låne den med hjem i et par dage, mod at du udleverer navn og telefonnummer. Alle de steder hvor dyneprøverne står, er samtidig steder, som vi kan stå inde for. Hvis du oplever, at der ikke findes en dyneprøve eller du ikke kan få lov til at mærke på den, må du endelig vende tilbage til os.

Prøvedynerne findes disse steder:
Nordsjællands sportsfysioterapi – Lynge    nordsjællandsportsfysioterapi.dk

Ellebæk kraniosekralterapi – Odsherred   ellebaekterapi.dk
Psykologisk Klinik Odsherred – Odsherred   Psykologiskklinikodsherred
Socialpædagogisk Rådgivning – Dianalund    Julieschwartz.dk
Klinik Er:Go, privat ergoterapeut – Fyn     http://er-go.dk
Klinik HjerteRo – Odder     https://klinikhjertero.dk/
Klinik Lindholm – Hirtshals    http://kliniklindholm.dk/Socialpsykiatrien – Aabenraa  http://www.socialpsykiatrien-aabenraa.dk
Special og rehabiliteringscenteret Rødekro: www.aabenraa.dk
Funkevej 9, 6230 Rødekro
Børneboblen – https://boerneboblen.dk/

Vægtdyne homeparty

Hvis du kan samle 5-8 personer, der har lyst til at mærke hvordan det er, at have en vægtdyne over sig, tager vi nogle dyner under armen og kommer forbi dit hjem. Vi vil fortælle om fordelene ved vores produkter og det er selvfølgelig muligt at mærke og prøve.

Alle vores dyner bliver produceret uden plastik og er udelukkende syet af økologisk bomuld og med 100% naturfyld. Vi kører pt. kun på Sjælland, men hvis der er stor interesse, kan vi samle sammen til en tur til Jylland og/eller på Fyn.

Som udgangspunkt giver vi 10 % rabat på et produkt, dyne eller andet til værten. Derudover gives der yderligere rabat hvis nogen af gæsterne køber noget.

Vi glæder os til at høre fra jer! Hvis du gerne vil vide mere om vægtdyne homeparty, så skriv en mail på info@omsorgogteknik.dk eller ring til Irene på 29905099.

Bliv prøvedyne Ambassadør

Giv os også gerne besked, hvis du gerne vil på listen over dem der har dyneprøver stående. Vi vil så gerne udbrede budskabet og vi vil gerne dele med jer.