restfulblanket_logo_gennemsigtig

Urolige ben og rødvin.

En historie om ‘Restless legs syndrome’.

I den senere tid, har vi oplevet så mange andre sider af vores produkter, vi ikke selv havde overvejet. – Primært nok, fordi ‘man’ generelt kender mest til sit eget udgangspunkt, som jo i vores tilfælde er; ADHD, Autisme og Epilepsi. 

Men vi fik en henvendelse fra en person med Restless legs syndrome. Hun ville gerne prøve en dyne, for at se om det kunne hjælpe på hendes lidelse. Hun havde forsøgt sig, med alle mulige forskellige ting som skulle hjælpe hende, men havde ikke fundet det der gjorde det. 

Hun fik en speltdyne på prøve.

Efter allerede 2 uger, snakkede vi med hende og hun var henrykt. – Dynen gav hende ro i benene. Hun fik roligere aftener og sov bedre om natten. Hun købte dynen og var glad.

Vi var også glade, fordi vi havde lært et nyt område at kende. 

Jeg kom i tanke om, at jeg selv har en veninde med RLS… Jeg har aldrig tænkt over, hvad det var eller hvad det gjorde, men jeg snakkede med hende om det. Hun var nysgerrig, for hun havde også brug for noget, som kunne hjælpe hendes ben. 

En dag havde vi ‘tøseaften’, hende og jeg. Rødvin og røde bøffer (den opgraderede version, fra da vi var helt unge…  <3  ) Ingen børn, mænd, kærester i nærheden. Vi sad i sofaen. Sludrede og hyggede os, – også begyndte hendes ben at spjætte… Jeg havde ikke set det med mine egne øjne før, da vi jo nu er voksne og den slags stunder, ikke er så ofte nu. 

Jeg spurgte hende, om det ikke var nu hun skulle prøve en af vores dyner og det var det da 😉

Hun fik ‘Prinsesse speltdynen’ (den min datter bruger om eftermiddagen) på benene og vi sludrede videre… Min veninde fik helt ro i kroppen og kunne bare nyde aftenen, uden at blive genereret af sine ben. 

Sidenhen, har vi så lavet et grønt tyngdestykke til hende. Hun elsker grøn og ønskede ikke en størrelse af dyne, da det kun skulle dække hendes ben. 

Vi har valgt at gå helt væk fra spelt i vores dyner, da det ikke kan vaskes, men vi har fyld af både kirsebærsten, vindruekerner og vores ekstraordinære raspfrø. Alle virker på præcis samme måde som spelt. Du kan se priser på vores dyner her.

Har du også ben, der spjætter?

Sansestimulation

#vielskeratputtedig

#duvilelskeatbliveputtetafos