restfulblanket_logo_gennemsigtig

Udviklingen af KerneRo tyngdedyner

Vi har tit fortalt historien om udviklingen af vores KerneRo tyngdedyner til folk vi møder og præsenterer vores produkter for – men vi har ikke skrevet den ned. – Så til de nysgerrige, kommer den her: 

KerneRo Tyngdedyne

Da vi kom i kontakt med tyngdedyner i sin tid, fandtes der kugledyner og kædedyner. Idéen var god, men de produkter der var på markedet føltes ikke godt. 

Kugledynen var kæmpestor. – Den fylder meget i sengen og fylder rigtig meget når den skal tages med på tur eller ferie. Den er fyldt med store plastikkugler og med mindre, du har brug for at blive masseret eller trykket på af plastikkuglerne, føles det ikke godt. – samtidig var den dyr, udenfor økonomisk formåen for de fleste privatpersoner. Ingen almindelig vaskemaskine vil have plads til at vaske en. Det ‘problem’ er sidenhen blevet løst på en måde, hvor man lyner lommerne fra hinanden og vasker dynen i flere omgange. 

Så prøvede vi kædedynen. – Den føles uflexibel. Nærmest som at ligge under et bræt. Den var polstret, så kæderne ikke føltes direkte på kroppen, men den var svær at vænne sig til og puttede sig ikke ordenlig ind til kroppen. Den lå ‘bare’ ovenpå. 

Samtidig var transportproblemet ikke stort bedre end kugledynerne – og prisen var endnu mere udenfor privatpersoners formåen. – rengøring og vask af kædedyne i privat hjem er nærmest umulig. 

Der kom så småt nogen af de fiberdyner, som er kommet mere frem. De føles mere som en almindelig dyne, men stivere i det. De lagde sig ikke ind til kroppen og fulgte dig. Føltes som en almindelig men stiv dyne, du ikke kunne få til at lægge sig helt ind til dig… Samtidig var de stadig, i starten relativt dyre og flere af dem kunne ikke vaskes i privat hjem. – hvis de kunne vaskes. Dog var transporter af fiberdynerne lidt bedre end både kugledyner og kædedyner. 

Hverken kugledyner, kædedyner eller fiberdyner, var en tyngdedyne, som du havde mulighed for at kunne variere temperaturmæssigt. De fleste vil have det ok med varmen om vinteren, men mange havde problemer om sommeren. 

Det var her vores udviklingstanker begyndte at spire for alvor. – Til at starte med var det prisen, vi tænkte – gad vide om man kan lave et produkt, som flere vil have mulighed for at investere i, så du ikke kun vil have glæde af en tyngdedyne eller kugledyne, hvis du har en alvorlig diagnose og kan få bevilget en fra din kommune? – det burde være muligt.

En anden ting var, at alle produkterne var så lidt bæredygtige. – Det var plastik, jern, glasgranulat, polyesterfibre og meget andet. – kan det også gøres bedre?

Udviklingen har været lang og vi har været omkring mange forskellige indholdsstoffer, stof til hylstre og meget andet. Men i bund og grund er vi kommet frem til et produkt som vi mener, er den absolut bedste tyngdedyne på markedet. 

KerneRo Tyngdedyne / Tyngdetæppe har ingen af de ovennævnte ulemper. 

Vi har udviklet et produkt, som er fuldstændig fri for plastik, kemikalier, polyester, glas osv. 100% naturligt og bæredygtigt. 

Vores tyngdedyne lægger sig helt ind til kroppen og har intet andet fyld end tyngdefyldet, som, for de mest solgte af vores produkter, er rapsfrø. Dette betyder at du selv kan regulere varmen, ved hjælp af tæppe, dyne, betræk eller ej – alt dette guider vi dig naturligvis i. 

KerneRo Tyngdedynen fylder næsten ingenting – naturligvis er vægten det den er, – da det jo er hele idéen. – Men foldet sammen kan den være i de fleste bærenet på størrelse med den ‘lille ikea pose’. Dette gør den nem at have med på ferie, overnatning eller bare på besøg, hvis man har det lidt svært ved at være ude af huset, kan den være tryg at tage med. 

Ydermere kan vores tyngdedyner vaskes i almindelig vaskemaskine og tørres i tørretumbler, hvilket er en stor fordel for mange af vores kunder.

Så hvis du endnu ikke har prøvet en KerneRo tyngdedyne, hvornår er det så din tur?