restfulblanket_logo_gennemsigtig

Ny lækker dyne med raps

ARWWW… Det føles godt. Det føles SÅ godt… 

Sådan var mine udbrud, når jeg de første mange nætter lagde mig under min nye rapsdyne. 

Og hvem er jeg? Jeg er en af stifterne af RestfulBlanket® (tidl. Omsorg og Teknik). Jeg har i rigtig mange år, sovet med den anden prototype, en dyne fyldt med foderhvede- syet af et gammelt dynebetræk, for at være helt ærlig. Det var dejligt. Jeg har været SÅ glad for den. Har slæbt den rundt overalt. Betalt overvægt, når jeg har været ude at rejse osv. 

I mellemtiden, har vi så lavet en hel række forskellige dyner, med forskelligt fyld – som har forskellige egenskaber. Jeg har stadig sovet med min gamle hvededyne. Det var jo ‘godtnok’. I vinter måtte den endelig lade livet. Stoffet var blevet mørt og fyldet faldt ud. Jeg valgte en af vores rapsdyner, som dens afløser. Jeg har altid sovet med mere end standard vægt, så min nye rapsdyne vejer 9,5 kg, trods min egen vægt på ca 65 kg.

Jeg var for at sige det rent ud CHOKERET. Det er det vildeste jeg nogensinde har prøvet – ift tyngdedyner. Fyldet er SÅ rart, så lydløst og så lidt generende. Jeg er utrolig taktil sensitiv, som person og har aldrig kunne sove med min hvededyne direkte på kroppen. Har altid haft dyne eller tæppe under. Jeg er så nået til en alder, hvor jeg har hedeture og har brug for at tage dyne eller tæppe af – og rapsdynen er STADIG dejlig at sove med. Direkte på kroppen. 

Jeg kan godt forstå, hvis nogen derude sidder og tænker – det kan hun sagtens sige, om sine egne produkter. Men det kan jeg! Vi har udviklet de her tyngdedyner, fordi vi har prøvet meget af det der var på markedet. Meget af det der fandtes i forvejen og har prøvet at lave noget, som føles som vi ønsker det. 

Jeg har døjet med søvnforstyrrelse siden jeg var 10 og nu er jeg 42 år. For mig, er en tyngdedyne alene dog ikke løsningen. Jeg bruger også melatonin hver nat. Min hjerne er slidt og jeg har adhd, hvilket gør at min hjerne selv har svært ved at producere melatonin til at sove. Men for mig er ingen af delene en løsning i sig selv. Jeg kan ikke sove uden tyngde og jeg kan ikke sove uden melatonin. 

Vi vil så gerne hjælpe!

Vi tilbyder ikke mirakler, – men vi kan med stor sandsynlighed  sige, at vi tilbyder at du får mere ro i kroppen af vores dyner. At du vil opleve ro, tryghed og omsorg, hvilket gør det nemmere at falde til ro og måske falde i søvn. 

Vi håber, at hvis du sidder derude og selv har problemer med uro, søvn, angst og andet, at du vil prøve vores dyner. At du vil tro på os, når vi siger. AWRRR!!! DET FØLES BARE SÅ GODT!!!

Vi kan tilpasse til den vægt der passer til dig. Vi kan lave dyner med ekstra længde og vi har forskelligt fyld – som vil kunne passe til netop dig. 

Jeg er SÅ glad for min nye rapsdyne og SÅ glad for at min gamle prototype blev slidt op. 

Hvornår skal vi putte dig? <3

Du kan bestille din egen dyne lige her: https://restfulblanket.dk/shop/tyngdedyner-kernero/tyngdedyne-raps/?v=dd65ef9a5579

Zafir med adhd, sover med rapsdyne
 
Ny lækker dyne
Zafir med ADHD sover med rapsdyne