restfulblanket_logo_gennemsigtig

KerneCare®

KerneCare® Hundeseng

Angstdæmpende og smertelindrende effekt

Bredde: 40 cm.
Længde: 60 cm.
Vægt: ca. 5 kg.

Stor

Bredde: 60 cm.
Længde: 90 cm.
Vægt: ca. 8 kg.

KerneCare® Hundeseng

Kan vendes for forskellig effekt.

Materiale: Vand- og smudsafvisende stof behandlet med voks med kraftige syninger.

Fyld: Avner, der er som naturens egne krøyerkugler, former sig efter hundens krop og giver mulighed for at hunden kan skubbe rundt med fyldet og ”bygge rede”. Avner betragtes som et affaldsprodukt, da det er det, der omslutter kornet, og bliver til overs hos bondemanden, når han høster kornet.

Rengøring: Tåler ikke maskinvask. Aftørres med fugtig klud, evt. med lidt sæbe.

Pris kr.

Lille kr. 950,-

Stor kr. 1.450, –

For hunde, der vejer mere end 20-25 kilo laves KerneCare® Hundeseng på specialmål efter aftale. Prisen vil være tilsvarende højere.

KerneCare® Tyngdetæppe med kirsebærsten

Kirsebærstenene, der har en let akkupressureffekt, kan varmes i mikroovn eller tørretumbler, for at forstærke den lindrende effekt. Tyngden vil opleves beroligende på hundens nervesystem.

Materiale: Selve hylsteret er øko-tex bomuld. Kirsebærstenene er et overskudsprodukt fra produktion af kirsebærsovs eller lignende. De er varmebehandlede og afgiver ikke svampesporer. De er hule og har en let raslelyd, når de slår mod hinanden.

Rengøring: Kan vaskes ved 60 ° og tørretumbles.

Lille:

Bredde 56 cm.
Længde 60 cm.
Vægt ca. 2 kg.

Pris kr. 300,-

Stor:

Bredde 72 cm.
Længde 90 cm.
Vægt ca. 3 kg.

Pris kr. 350,-

KerneCare® Tyngdetæppe med vindruekerner

Lille:

Bredde 56 cm.
Længde 60 cm.
Vægt ca. 2 kg.

Intropris kr. 350,-

Stor:

Bredde 72 cm.
Længde 90 cm.
Vægt ca. 3 kg.

Pris kr. 400

Giver en rigtig god ”putteevne” da kernerne lægger sig tæt ind til kroppen. Vindruekernerne er lydsvage og kan derfor bruges af hunde, som er meget lydfølsomme. Kan varmes i mikroovn eller tørretumbler, for at forstærke den lindrende effekt. Tyngden vil opleves beroligende på hundens nervesystem.

Materiale: Her benyttes vindruekerner, som er affaldsprodukter ved fremstilling af vin eller andre produkter med vindruer. De er varmebehandlede og afgiver ikke svampesporer

Rengøring: Kan vaskes ved 60 ° og tørretumbles.

Vi tror på økologi, up-cykling og bæredygtighed. Det betyder, at vi køber vores materialer der hvor de er billigst, typisk hvor det er en rest, der ikke kan bruges til meget andet, og derfor ville blive kasseret. De skal være økologisk og bæredygtigt produceret, og vi benytter os af forhandlere i nærområdet. Vores leverandør af kerner har ansatte, der lever med forskellige psykiske udfordringer.

Alle KerneCares®  produkter er designet og fremstillet af os selv.

I alt hvad vi arbejder med, forsøger vi at undgå plastik, og kun mht. KerneCare® Hundeseng har vi lavet et lille kompromis og anvendt voksbehandlet stof. Dette er for at gøre den både slidstærk og nem at rengøre, og dermed velegnet til din hund.I alt andet benytter vi kun økologiske naturmaterialer.

Derfor kan vores farver og mønstre variere.

Vi producerer efterhånden som KerneCare®  bliver bestilt, da vi ikke benytter os af lager eller storproduktion.

Derfor kan der gå 1-2 uger inden din KerneCare®  bliver leveret. Leveringsomkostninger tillægges prisen. Der er ofte mulighed for afhentning.

KerneCare® Tyngdetæppe med rapsfrø

Materiale: Et rapstyngdetæppe har fordelen, at kernerne er meget små og derfor omslutter hunden endnu tættere end de andre kerner. Vægten vil være det samme, men de føles lidt tungere. De er varmebehandlede og afgiver ikke svampesporer.

Rengøring: Kan vaskes ved 60 ° og tørretumbles.

Lille:

Bredde 56 cm.
Længde 62 cm.
Vægt ca. 2 kg.

Pris kr. 450,-

Stor:

Bredde 72 cm.
Længde 90 cm.
Vægt ca. 3 kg.

Pris kr. 500,-

KerneCare® er testet af rigtige pelsdyr

Vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål du måtte have, og glæder os til at modtage din bestilling. Klik her for bestilling af din KerneCare® 

Hos GladeSnuder – Hundeterapi er det også muligt – efter aftale – at kigge forbi og afprøve en KerneRo tyngdedyne.

© Zafir, Irene & Rikke ©