restfulblanket_logo_gennemsigtig

Hvordan sover du, når du er på ferie?

Hvordan sover du? Jeg har det altid skidt med søvn på ferie. Specielt når jeg har været i ‘varme lande’. Hvis man er på hotel, er der altid et lagen og hvis man er heldig et tyndt tæppe til at lægge over. Jeg kan nærmest få angst-koldsved ved tanken.

Efter jeg begyndte at sove med min KerneRo dyne, har jeg taget den med alle vegne – også på ferie. Hvis jeg har skullet overnatte, så har den været med. Det er helt perfekt, fordi den næsten ikke fylder noget. Vægten kan vi selvsagt ikke gøre noget ved. Det er jo hele idéen. 

Drøm dig på ferie med KerneRo <3

For nyligt har jeg haft den udsøgte fornøjelse, for første gang i mit liv at rejse ‘til de varme lande’, i vinterkulden. Jeg havde booket en kuffert udover min håndbagage, så jeg kunne have min KerneRo dyne med. Det var en FABELAGTIG disponering. På hotellet var der de traditionelle ‘dyner’, som dog var ‘vinterdyner’ i syden. Men det at jeg kunne tage min KerneRo dyne ovenpå, gjorde at min ferie blev fri for natteangst. Jeg kunne sove på hotellet fra første nat og det var vidunderligt!!! 

For mig gav det for første gang min ferie RO. Rigtig ro, også om natten. Ikke tanken om, hvad kan jeg finde, som jeg kan lægge ovenpå mig. Gad vide om de har nogen ekstra tæpper?? Måske håndklæder? Samtidig er det varmt om natten, når man er på ferie… hvis man er sådan en som mig, som ikke kan holde aircondition ud. Så før – når jeg fik bunket mig sammen med div. tæpper, håndklæder osv, blev det jo varmt. Men heldigvis ikke mere <3

Jeg tænker nogen af jer derude, kender de andre tyngdedyner på markedet. De fleste af dem, om ikke alle, er temmelig store, når de er pakket sammen og ikke lige til at tage med i et fly, i en bil, for ikke at nævne cykelferie. Men det er nemt med en KerneRo Dyne. – Og samtidig har den jo også egenskaben af at kunne køle dig ned. Så du både kan have roen fra tyngden og have muligheden for at køle dig ned uden den der aircondition kørende. 

Her kan du købe din egen KerneRo dyne, så du er klar næste gang du skal på ferie. – og selvfølgelig også i hverdagen. <3 Du får ikke min.