restfulblanket_logo_gennemsigtig

Fra skrald, til god søvn og balance. <3

Fra skrald til.. Ja, vidste du, at alt det fyld vi bruger i Omsorgs og Tekniks produkter, er (gen)brug af overskudsmaterialer fra fødevareproduktion?

Hvis du – ligesom os – ønsker dig en mere bæredygtig hverdag, hvor vi bruger de ressourcer som naturen giver os – så er vores sansestimulerende produkter måske noget for dig. Vi håber på en verden, hvor vi kan mindske affald og omdanne dem til brugbare produkter.  

En vigtig og stabil hjørnepille i vores virksomhed, handler om at lave det mindst mulige aftryk, på vores planet, ved vores produktion.  Det er derfor vi siger nejtaktilplastik.

Vi har brugt lang tid på at finde leverandør til vores fyld, som kan overholde vores standarder. 

Samtidig, har vi det rigtig godt med, at det meste af fyldet enten ville have endt som kompost eller ren og skær forbrænding, hvis det ikke var endt som fyld i vores produkter. Derfor sparer vi vores klima, for produktion af nye materialer – samtidig med vi tror på, at naturen ved bedst og faktisk har det vi skal bruge. 

Vi mener, at de ting som skal være tæt på kroppen, skal føles rart. Ikke være fyldt med kemi, hårdhed og unaturlige ting. Det har vi det godt med. – Og håber du også har det godt med!

Vi er stolte af, at kunne sige, at vi er den mest bæredygtige producent, af tyngde og støtteprodukter. Selvom variationen af vores produkter, er stor og hele tiden vokser – overholder alle vores produkter vores omtanke for naturen, klimaet og vores kroppe.

#duvilelskeatbliveputtetafos