restfulblanket_logo_gennemsigtig

What do others say about us?

Here you can find some of the testimonials from our sweet customers and the other fantastic people we are lucky to work with.

We are very proud and happy about each and every relation we have – we appreciate the cooperation!

Winner of a sleep cushion in a competition.

I was so lucky that I won a u-shaped pillow. I slept with it for two nights and then my 17-year old (autistic) daughter "stole" it. And she has slept with it ever since and refuse to give it back to me! It is so lovely and gives a good support on the body. She sleeps inside it with the head on the U. Sometimes she puts it on top of her and sometimes she keeps it between her knees. She loves it (and so did I for two nights)!❤️

Good cudling sensation

I have testet a rapeseed blanket and I am very happy about it. It gives a good cudling sensation and it does not make any noise.

Vinderen af gamerdynen nyder roen med sine drenge

Som enlig mor til to skønne drenge med hver deres diagnoser, kan man tiden gå hurtigt. Vi takker for den vidunderlige dyne, vi var så heldige at vinde. Herhjemme går den faktisk på skift mellem os alle 3. Den giver en fantastisk ro og især den store på snart 8, finder meget ro når han sover med dynen. Den lille på snart 7 bruger dynen i løbet af eftermiddagen efter skole eller på tidspunkter hvor han ikke kan være i egen krop. Og begge drenge har god effekt af dynen - det bedste er at de samtidig har forskellige behov, så dynen er herhjemme blevet taget godt imod og bruges flittigt. Når jeg læser godnathistorie med drengene og vi alle skal ned i tempo inden natten sidder vi alle 3 med dynen henover vores ben og godt op af maven. Det giver ro i benene og giver kroppen ro til at gøre sig klar til sengetid - endnu en dejlig stund, som kun er blevet bedre efter vi har fået dynen. Stor glæde og anbefaling fra os.

Dette opslag er skrevet af den lokale fysioterapeut i Lynge

Vil lige slå et slag for en af vores lokale entrepreneur Irene Karin Gjerløv som har RestfulBlanket som producere tyngedyner til børn, voksne og dyr. Vi har en meget sensitiv datter på 2 år som de sidste 4 uger har skulle lære at falde i søvn i egen seng på eget værelse. Første 3 uger meget urolig, tog gerne 45-60 min og 2 gange måtte opgive. Stressende for barn og forældre. Vi har nu prøvet tyngdedynen til hende i lidt over en uge, og hun er mere rolig, falder i søvn på 5-20 min. Og bliver også længere tid i sengen inden hun kalder om natten. Far får mere tid til mor, og mere plads i sengen 👌💪 Så har man problemer med barn med at falde i søvn, urolighed, angst mm. Gælder også voksne og hunde, så tag lige fat i Irene og hør hvad hendes produkter kan. produkterne er håndlavet med genbrug, priserne helt i bund(1000kr for en juniordyne mener jeg) og hun er ikke bleg for en prøve periode. Også er hun fra Allerød 👌😊 Ps. Jeg får Intet ud af dette opslag andet end jeg håber i også kan få hjælp, vi er ihvertfald lidt gladere og mere veludhvilet i vores husstand 👌😊

Nu er det langt om længe tid til at sige tusind tak!

“Min kone Tina, har brugt jeres vægtdyne, siden den første nat. Hun er positivt overrasket over virkningen. Hele hendes situation er ikke ændret, pga. vægtdynen, men hun sover meget bedre og det er en god ting. Søvn er meget vigtig for at heles og blive rask. Tak for jeres indsats!”

13-årig med angst og søvnvanskeligheder

"Min 13 årige datter er MEGET glad for sin tyngdedyne fra Omsorg & Teknik. Hun har angst og har haft svært ved at falde til ro om aftenen, men med tyngdedynen falder hun nu i søvn i fred og ro"

Vi har testet en ny tyngdedyne

Den vi har er varm, hvilket betyder at vores dreng smider den og vågner op. Denne var ikke mulig at teste da vi var i gang i efteråret sidste år. Det var den nu. Og wow en oplevelse. Vi har testet en voksendyne med vindruekerner. Valget faldt på denne da kernerne skulle have en let kølende effekt, samt et must synes jeg, den kan vaskes ved 60 grader og tumbles. (bevares det tog sin tid at få den tør). Allerede ved modtagelsen var der stor forskel fra de andre vi har testet. Denne fylder det halve i massefylde. Det bevirker bl.a. at vores dreng nemmere kan tumle den. Den holder bestemt hvad den lover og den er let kølende lige når man tager den på og man bobler ikke over. En anden sidegevinst er at vi oplever denne dyne faktisk giver den krammer, som mange af de andre skriver om. Men fordi den ikke indeholder andet end kernerne lægger den sig helt tæt ind til kroppen. Det gør også at den ikke så nemt falder ned hvis man sidder med den i sofaen eller fx. i bilen. Vi er meget begejstrede herhjemme og rigtig øv over prøveperioden er slut. Vi håber snart at kunne få vores egen i hus.

Fremragende tyngdedyne!

Vores datter lider af børnegigt, og har daglige smerter i hofter knæ og ankler. Hun er ofte slidt efter en lang dag, og beskriver smerterne som uro og værken, når hun ligger i sin seng om aftenen. Hun har prøvet flere tyngdedyner, men uden den store succes. Men omsorg og teknik har nu special fremstillet en dyne. De har lyttet til hendes ønsker, og bidraget med deres ekspertise. Resultatet er intet mindre end fantastisk. Dynen giver hende ro når hun skal sove, hun vågner mindre om natten og har reduceret mængden af smertestillende.

Dyne købt på messe

Jeg købte min RestfulBlanket dyne på messen. Jeg var lidt skeptisk om den var for varm. Har før hørt at 'den' indretter sig efter dig. Ja ja men med RestfulBlanket må jeg gi mig. Jeg kan reguler varmen fint med betræk, tæppe eller uden. For 6 år siden gik jeg ned stress, hvilket ødelagde mit gode sovehjerte. Jeg kan sove igen men efterfølgende påvirker selv let stress min søvn og min K-PTSD er blevet tydeligere efter stressen. Med RestfulBlanket sover jeg dejligt tung, sover igennem og de fleste nætter med over 5 timers dyb søvn. De 5 (eller over) timers dyb søvn gør min hjerne friskere og dermed større overskud. Så en klar anbefaling herfra 😻😻'