restfulblanket_logo_gennemsigtig

Tyngdedyner fra RestfulBlanket

Vores økologiske og bæredygtige tyngdedyner er fremstillet af 100% naturfyld og syet i 100% bomuld. De er varmebehandlede og allergivenlige. Vi producerer efter kundens behov for længde, kropsvarme, lydfølsomhed og vægt. Og selvfølgelig har vi omtanke for miljøet og vi bruger derfor ingen plastik i vores produkter. Dynerne har en lav massefylde – den skal være nem at bruge – både i hjemmet og på ferie. Tyngdedyner er et almindeligt anerkendt hjælpemiddel hvis du fx har: Motorisk uro, ADHD, Søvnbesvær, Autisme, Uro, Angst, Stress, Koncentrationsproblemer, Sorg og/eller Kroniske smerter.

Mange uden diagnoser, har i de senere år også fået øjnene op for, at tyngdedyner kan give en roligere og mere stabil nattesøvn, specielt i stressede og/eller urolige perioder. Tyngdedyner kan både bruges om natten, men er også velegnet til at skabe ro om dagen, hvis der er brug for et timeout.

Vi tilbyder altid 14 dages fuld returret. Kan du ikke bruge dynen sender du den bare retur med dine kontooplysninger, så får du pengene retur. Du betaler selv for fragt retur. Snak med os, hvis du har brug for mere tid.

Kontakt os for en snak om dit eller dine pårørendes behov.

Med fredfyldt hilsen
Irene & Zafir

Kernekollektionen

Kirsebærsten:
Til dig, som bliver beroliget af en behagelig raslelyd, eller har tendens til at fryse.

Har en god tyngde. Lidt større massefylde. Kirsebærsten er hule og giver derfor lidt lyd, når man vender sig. Dynerne med kirsebærsten kan vaskes og tørres i tørretumbler. Derudover, er de gode til folk som fryser meget, da de kan varmes. Enten i tørretumbler eller ovn ved ca. 50 grader i en halv time. Kan med fordel bruges ovenpå en almindelig dyne, lagen eller tæppe. Dynen kan bestilles lige her.

Vindruekerner:
Til dig, som er lydfølsom, og har brug for en dyne som kan vaskes.

Giver en rigtig god ‘putteevne’. De lægger sig helt ind til kroppen. Vindruekernerne er lydsvage og kan derfor bruges af mennesker, som er meget lydfølsomme. De er lidt dyrere end spelt, men har den fordel, at de kan vaskes og tørres. Dynerne kan med fordel bruges ovenpå en almindelig dyne, lagen eller tæppe. Vindruekerner, virker kølende i sig selv. Hvis du bruger dynen, blot med et lagen under, vil den sænke din krops temperatur. Dynen kan bestilles lige her.

Rapsfrø:
Rapsfrø er vores nyeste bud på fyld i kernekollektionen. Raps er lydløse og lugtfri, hvilket er en stor fordel for dem, som er følsomme overfor lyd og lugt. De har en fantastisk putteevne og kan vaskes og tørres i tørretumbler. De koster en smule mere end de andre produkter, men er absolut noget af de lækreste vi har. Dynen kan bestilles lige her.

"Nej tak" til plastik

Vi bruger ingen plastik i vores produkter – alt er produceret 100% økologisk og bæredygtigt. Det betyder meget for os at passe på miljøet, bruge og genbruge ressourcerne bedst muligt.

Prøvedyner

Du kan afprøve en dyne og opleve hvordan det lyder når kirsebærstenene slår mod hinanden, eller mærke hvordan tyngden føles på en prøve. Hver prøve måler ca. 60 x 60 cm. Så det er ikke en hel dyne, men kun en føleprøve. Vi håber du vil kigge forbi og afprøve en dyne.

Vi har dyneprøver liggende rundt omkring i landet, som du kan mærke og lytte på. Du kan låne den med hjem i et par dage, mod at du udleverer navn og telefonnummer. Alle de steder hvor dyneprøverne står, er samtidig steder, som vi kan stå inde for. Hvis du oplever, at der ikke findes en dyneprøve eller du ikke kan få lov til at mærke på den, må du endelig vende tilbage til os.

Prøvedynerne findes disse steder:
Nordsjællands sportsfysioterapi – Lynge    nordsjællandsportsfysioterapi.dk

Ellebæk kraniosekralterapi – Odsherred   ellebaekterapi.dk
Psykologisk Klinik Odsherred – Odsherred   Psykologiskklinikodsherred
Socialpædagogisk Rådgivning – Dianalund    Julieschwartz.dk
Klinik Er:Go, privat ergoterapeut – Fyn     http://er-go.dk
Klinik HjerteRo – Odder     https://klinikhjertero.dk/
Klinik Lindholm – Hirtshals    http://kliniklindholm.dk/Socialpsykiatrien – Aabenraa  http://www.socialpsykiatrien-aabenraa.dk
Special og rehabiliteringscenteret Rødekro: www.aabenraa.dk
Funkevej 9, 6230 Rødekro
Børneboblen – https://boerneboblen.dk/

Vægtdyne homeparty

Hvis du kan samle 5-8 personer, der har lyst til at mærke hvordan det er, at have en vægtdyne over sig, tager vi nogle dyner under armen og kommer forbi dit hjem. Vi vil fortælle om fordelene ved vores produkter og det er selvfølgelig muligt at mærke og prøve.

Alle vores dyner bliver produceret uden plastik og er udelukkende syet af økologisk bomuld og med 100% naturfyld. Vi kører pt. kun på Sjælland, men hvis der er stor interesse, kan vi samle sammen til en tur til Jylland og/eller på Fyn.

Som udgangspunkt giver vi 10 % rabat på et produkt, dyne eller andet til værten. Derudover gives der yderligere rabat hvis nogen af gæsterne køber noget.

Vi glæder os til at høre fra jer! Hvis du gerne vil vide mere om vægtdyne homeparty, så skriv en mail på info@omsorgogteknik.dk eller ring til Irene på 29905099.

Bliv prøvedyne Ambassadør

Giv os også gerne besked, hvis du gerne vil på listen over dem der har dyneprøver stående. Vi vil så gerne udbrede budskabet og vi vil gerne dele med jer.

Bestil tyngdedyne

Som udgangspunkt har vi altid standardvarer på lager og sender indenfor 3 hverdage. Ved interesse for andre produkter, kontakter vi dig, så vi sammen kan finde det produkt der passer dig. Vores kendskab til vores produkter og flere af de problematikker, hvor et tyngdeprodukt kan hjælpe, kan give dig et fingerpeg i den rigtige retning. Alle varer, også standardvarer kan tilpasses efter dine ønsker.